KULJETUSPALVELUT

Kuljetuspalvelut ja lehdenjako

SeVe Tiimin kuljetuspalvelu suorittaa pääsääntöisesti postin varhaisjakoa. Tällä hetkellä meillä on käytössämme kolme autoa kokoluokaltaan Xm3 joilla jakelu tapahtuu pääsääntöisesti 100 kilometrin säteellä Rautavaarasta.

Joustavan kuljetuspalvelumme ja kattavan toimitusalueemme ansiosta pystymme tarvittaessa toimittamaan myös pienet ja keskisuuret paketit kätevästi perille toimintalueemme rajoissa.

Kuljetuspalvelumme kautta on mahdollista saada esimerkiksi mainosjakelua kotitalouksiin. Mikäli sinulla on mainos yrityksestäsi/palvelustasi jonka haluaisit meidän jakavan, ota yhteyttä niin laitetaan mainos jakoon! Jaamme mainoksesi normaalin varhaisjaon ohella joten tavoitat asiakkaasi juuri päivän parhaaseen hetkeen.

Valitettavasti emme pysty toimittamaan aivan kaikkea perille. Alla lista tuotteista joita emme pysty kuljettamaan:

  • Räjähdysherkät tuotteet
  • Lemmikkieläimet
  • Aerosolit
  • Kaasut
  • Aseet

Kuriiripalvelut

Pistä kirjekuoresi tai pakettisi matkaan minne tahansa ja milloin vain! Kuriiripalvelumme toimittaa lähtetykset sovitun mukaisesti yrityksiin tai yksityishenkilöille. Kuriiripalvelumme käsittää tavaran noudon ja perilletoimituksen teidän toivomallanne aikataululla. Rautainen tietämys Rautavaarasta ja sen lähialueista takaa sen että pakettisi on perillä juuri silloin kuin sinä haluat!

Pakettipalvelut

Pakettipalvelumme toimittaa kaikenkokoiset paketit aina vihkisormuksista trumpetteihin perille asti luotettavasti. Paketit haetaan ja toimitetaan vastaanottajille pienillä jakeluautoilla. Kuljettajamme huolehtivat pakettien hakemisesta ja perille toimittamisesta sananmukaisesti ovelta ovelle. Pakettien enimmäiskoko on Yhden sivun pituus 120 cm ja paino maksimissaan 30 kg. Mikäli haluat lähettää isomman paketin kuin 120cm ja 30kg ilmoitathan siitä meille etukäteen niin osaamme varautua isoon lähetykseen ja saat sen perille varmasti.